Listertannlegene ble etablert i 2018, etter at tannlege Andrea Bergh Pettersen overtok Tannlege Lind AS. Kontoret holder til i naturskjønne omgivelser på Gåseholmen brygge i Farsund. Vi har to allmenntannleger som jobber i 100% stilling og en kjevekirurg som kommer hit med jevne mellomrom for å utføre mer komplisert kirurgi. I tillegg har vi en imøtekommende og behjelpelig stab av tannhelsesekretærer og kontorpersonell som svarer på henvendelser og tar deg godt i mot. Vi har topp moderne utstyr og kan tilby det aller meste av tannbehandling her på kontoret. Det er viktig for oss at du som pasient føler deg godt ivaretatt og har en god opplevelse hos oss. Derfor strekker vi oss så langt vi klarer for å imøtekomme ditt behov!

 
 
 

Møt vårt team:

 
Tannlege MNTF Andrea Bergh Pettersen   Andrea er daglig leder og eier av Listertannlegene, og jobber på kontoret i 100% stilling. Hun ble uteksaminert fra Det Odontologiske Fakultet på Universitetet i Oslo i 2011, og startet hos Tannlege Lind AS i Farsund samme år. Hun tok over kontoret etter Egil Lind høsten 2017. Andrea er nøye, forsiktig og vennlig, og tar godt hensyn til pasienten under behandlingen.

Tannlege MNTF Andrea Bergh Pettersen

Andrea er daglig leder og eier av Listertannlegene, og jobber på kontoret i 100% stilling. Hun ble uteksaminert fra Det Odontologiske Fakultet på Universitetet i Oslo i 2011, og startet hos Tannlege Lind AS i Farsund samme år. Hun tok over kontoret etter Egil Lind høsten 2017. Andrea er nøye, forsiktig og vennlig, og tar godt hensyn til pasienten under behandlingen.

Tannlege MNTF Michel Hanna   Michel jobber som tannlege i 100% stilling hos oss. Han ble uteksaminert fra Karolinska Institutet i Stockholm i 2013 og har tidligere jobbet i Arboga og Stockholm før han fikk jobb hos Tannlege Lind AS her i Farsund i 2015. Michel er en rolig og dyktig tannlege som er flink til å forklare og kommunisere underveis i behandlingen. Og pasientene våre føler seg derfor veldig trygge hos han

Tannlege MNTF Michel Hanna

Michel jobber som tannlege i 100% stilling hos oss. Han ble uteksaminert fra Karolinska Institutet i Stockholm i 2013 og har tidligere jobbet i Arboga og Stockholm før han fikk jobb hos Tannlege Lind AS her i Farsund i 2015. Michel er en rolig og dyktig tannlege som er flink til å forklare og kommunisere underveis i behandlingen. Og pasientene våre føler seg derfor veldig trygge hos han

Kjevekirurg Christoph Mike Ziegler   Dr. Christoph Ziegler kommer til Listertannlegene med jevne mellomrom for å gjøre bl.a. implantatoperasjoner, kompliserte ekstraksjoner av tenner og annen avansert kirurgi. Han er utdannet både i odontologi og medisin ved Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, og var tidligere avdelingssjef ved avdeling for kjeve- og ansiktskirurgi på St. Olavs Hospital.

Kjevekirurg Christoph Mike Ziegler

Dr. Christoph Ziegler kommer til Listertannlegene med jevne mellomrom for å gjøre bl.a. implantatoperasjoner, kompliserte ekstraksjoner av tenner og annen avansert kirurgi. Han er utdannet både i odontologi og medisin ved Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, og var tidligere avdelingssjef ved avdeling for kjeve- og ansiktskirurgi på St. Olavs Hospital.

Tannhelsesekretær Helen Rødseth   Helen er utdannet tannhelsesekretær, og har jobbet her på kontoret siden 2002.

Tannhelsesekretær Helen Rødseth

Helen er utdannet tannhelsesekretær, og har jobbet her på kontoret siden 2002.


Tannhelsesekretær Laila Markussen   Laila er utdannet tannhelsesekretær, og har jobbet her på kontoret siden 2010.

Tannhelsesekretær Laila Markussen

Laila er utdannet tannhelsesekretær, og har jobbet her på kontoret siden 2010.

Sykepleier Veronica Ytterdahl   Veronica er utdannet sykepleier, og jobber som tannlegeassistent hos oss. Hun har jobbet her på kontoret siden 2012. Hun assisterer og jobber tett sammen med kjevekirurgen vår Christoph når han er her.

Sykepleier Veronica Ytterdahl

Veronica er utdannet sykepleier, og jobber som tannlegeassistent hos oss. Hun har jobbet her på kontoret siden 2012. Hun assisterer og jobber tett sammen med kjevekirurgen vår Christoph når han er her.

Kontorleder Trine Strøm   Trine er ansvarlig for alt som har med den daglige driften av kontoret å gjøre, som f.eks. betalinger, varebestillinger og kontakt med leverandører.

Kontorleder Trine Strøm

Trine er ansvarlig for alt som har med den daglige driften av kontoret å gjøre, som f.eks. betalinger, varebestillinger og kontakt med leverandører.

Regnskapsfører Gerd Godøy   Gerd er vår regnskapsfører og er innom kontoret ca. 2 ggr i mnd. Da sitter hun også i resepsjonen og hjelper til med telefonen.

Regnskapsfører Gerd Godøy

Gerd er vår regnskapsfører og er innom kontoret ca. 2 ggr i mnd. Da sitter hun også i resepsjonen og hjelper til med telefonen.


Listertannlegene AS
Barbrosgate 14
4550 Farsund
T: 38 39 35 56

e-mail: post@listertannlegene.no